Restaurangbord till bra priser-hög kvalitet och bra miljöval - Traktera.nu

BORD

Traktera.nu säljer möbler och inredningslösningar främst till hotell, restauranger och caféer. Möbler för proffs helt enkelt.

Vi har bord för restauranger, caféer, lunchmatsalar och andra offentliga miljöer. Här hittar du runda bord, fyrkantiga bord, rektangulära bord anpassade för 2, 4 eller 6 personer som standard. Önskar du större bord? Kontakta oss då vi har egen tillverkning av restaurangbord i laminat. Traktera.nu kan även erbjuda bord i ek och andra massiva träslag.
Vi kan även erbjuda fällbara bord som är lämpliga för catering, bufféer och julbord.


I valet av bord bör man först ställa sig frågan:

Vilken kvalitet önskar jag mig?

Man kan grovt dela in bordstyperna i tre kategorier: massivträ, laminat eller melamine. Alla dessa typer av bordsskivor har sina för- och nackdelar.

Ett restaurangbord eller konferensbord i massivträ ger ett mycket hållbart bord som dessutom kan slipas ned och lackas om när förslitningen blivit alltför stor. Ett bord i laminat, eller det billigare materialet melamine, gör att man för en ganska billig peng kan få restaurangbord som ser ut som dyra träslag som t ex mahogny.

Laminat är mer hållbart än melamine, men de melaminebord som Du finner hos Traktera.nu är avsedda för proffesionellt bruk så de är alltså avsedda för tuff restaurangmiljö.

Har ni alla storlekar på bord?

Hos Traktera.nu lagerhåller vi de vanligaste formaten upp till 120 cm längd (alltså en fyra) och upp till 70 cm diameter för runda bord. Vi kan också ta emot specialbeställningar om Du behöver andra storlekar.

Kan jag använda bordet på min uteservering?

För uteserveringar hittar Du under kategorin utebord. Dessa har en skiva av Topalit samt stativ som är beständiga mot korrosion.

Kan jag få mitt bord i vilken färg som helst?

Ja, i princip. Vi har de mest populära betsfärgerna på hemsidan. Men önskar Du en annan färg är du välkommen att kontakta oss.