Restaurangmöbler

Kategorier

Restaurangstolar

RESTAURANGfåtöljer

Modulsoffor

Restaurangsoffor

Restaurangbord

Köp dina restaurangmöbler hos Traktera.nu

Hos Traktera.nu finner Du ett brett urval av restaurangmöbler för professionell användning. Man kan alltså inte kvalitetsmässigt jämföra dessa möbler med billiga varianter avsedda för privatpersoner. T ex skall en restaurangstol klara hård användning och daglig rengöring under flera år samtidigt som den skall vara lätt att hantera. Här hittar du restaurangstolar, caféstolar, restaurangbord, restaurangsoffor, modulsoffor och restaurangfåtöljer. Under kategorin uteserveringsmöbler finns även de möbler som är anpassade för utomhusbruk: utebord och utestolar i plast, konstrotting och aluminium.

Andra inredningar för restauranger

Vi försöker hålla de mest populära modellerna uppe på hemsidan, men kan erbjuda fler modeller och annan modern restauranginredning. Har du egna idéer och önskemål kan vi säkert hitta en passande lösning genom våra duktiga möbeltillverkares designavdelningar.  Signa upp för vårt nyhetsbrev så får du även sporadiskt specialerbjudanden på restpartier och i vissa fall begagnade billiga restaurangmöbler i mycket bra skick. Vi kan även agera som mellanhand och hitta köpare om du vill sälja dina begagnade restaurangmöbler.

Alla våra möbler har standardiserade mått och följer färgskalor som gör det enkelt att kombinera möblerna oavsett om soffan kommer från en tillverkare och borden från en annan tillverkare.

Kom ihåg att de färgskalor som återges på vår hemsida kan variera beroende på skärmupplösning. Det är därför bra om Du begär ett färgprov eller en högupplöst bild i fall du känner dig osäker. Ett färgprov kostar inget att beställa men skall returneras till oss då upplagan är begränsad och efterfrågan stor.

Traktera.nu - alltid nära Dig

Traktera.nu finns alltid nära Dig då våra säljare och lager är spridda över hela Sverige, så det har ingen betydelse om Din restaurang ligger i Stockholm, Malmö, Umeå eller Göteborg. Vi levererar över hela Sverige. Är varan lagerförd så levereras den normalt 2-4 dagar efter beställning.

Vanliga frågor

Ja, Traktera.nu har avtal med bl a Wasa Kredit som efter sedvanlig kreditprövning kan bevilja finansiering av köpet. Man kan även leasa sina restaurangmöbler.

Möblerna produceras i Sverige, Polen och Baltikum av kvalitetscertifierade tillverkare.

Vi håller ett standardsortiment av möbler. Önskar man mer ”tunga” , exklusiva och sirliga möbler till sin restaurang kan vi givetvis ta fram förslag på detta.

Traktera.nu har valt att inte lägga upp sina kunder på hemsidan. Men ibland delar vi intressanta projekt på vår Facebooksida. Följ oss gärna på Facebook.