Stolar

Kategorier

Böjträstolar

Restaurangstolar

Barstolar

Fest - Bankettstolar

Konferensstolar

Utestolar

Alltid något som passar

Vi har ett fullt sortiment av trästolar, böjträstolar, barstolar, festvåningsstolar och konferensstolar. Hos oss finns stolar som är stapelbara. Alla våra restaurangstolar är avsedda att användas för professionellt bruk och är lämpliga som lunchmöbler och andra miljöer där det ställs höga krav på hållbarhet och slitstyrka. Vissa populära modeller har kanske Sveriges bästa pris.

Att välja rätt

Valet av stolar till offentlig miljö, t ex restauranger, hotell, lounger, konferensrum mm är ofta att möblerna skall vara estetiskt tilltalande och bekväma att sitta på. Det finns alltid unika behov för varje enskild möblering. Ibland är det viktigare att kunna möblera tätt, andra gånger är komforten viktigare.
En lunchrestaurang har som regel kortare sittningar än en kvällskrog och kan därför tänkas göra avkall på viss sittkomfort för att kunna öka antalet sittplatser i lokalen. À la carte-restaurangen kan tänkas behöva överväga en högre sittkomfort snarare än platsoptimering.
Självklart skall möbleringen också vara enkel att sköta och underhålla för servisen och övrig arbetande personal.

Kolla in vårt sortiment av böjträstolar
Utforska
Kolla in vårt sortiment av restaurangstolar
Utforska
Kolla in vårt sortiment av barstolar
Utforska
Kolla in vårt sortiment av fest-bankettstolar
Utforska
Kolla in vårt sortiment av konferesstolar
Utforska
Kolla in vårt sortiment av utestolar
Utforska

Vanliga frågor

 Alla våra restaurangstolar är byggda efter 60 centimeters sittplatsstandard, dvs du får in två stolar på var sida om en standardfyra.

Ja, vi ger 3 års garanti mot eventuella fabrikationsfel på alla egentillverkade möbler. En stol håller dock i själva verket mycket längre än 3 år.

 Stolarna är avsedda för att användas kommersiellt. De allra flesta modeller klarar medelhård till hård användning. Ramkonstruktionens alla delar, över- och underslån samt sits och sarg är extra förstärka för detta ändamål.
Vidare är stolarna lackade med extra härdlack för att bevara lyster och kulör över tid. Traktera arbetar endast med textilmaterial och konstläder med en slitstyrka från 80 000 Martindale och uppåt.

Hos Traktera hittar du klassiska böjträstolar, restaurangstolar, barstolar och barpallar, restaurangstolar hel- eller halvklädda. Vi har även ett sortiment av stapelbara stolar samt festvåningsstolar och konferensstolar.
Söker du stolar för utomhusbruk? Kolla in vår avdelning för uteserveringsmöbler.